Terwijl U zich richt op uw bedrijfsvoering

Ontzorgen en verzorgen.

Volledige IT-ondersteuning, inclusief monitoring, onderhoud, beveiliging en kosteneffectieve oplossingen.

Managed Services?!

Met onze Managed Services zorgen we voor een naadloze IT-ondersteuning, waarbij wij alle technische aspecten van uw bedrijf beheren en optimaliseren. Dit betekent dat u kunt rekenen op een team van experts die uw IT-infrastructuur voortdurend monitoren, onderhouden en beveiligen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Wat kunt u verwachten?
Allereerst bieden we proactief beheer en onderhoud om problemen te voorkomen voordat ze optreden. Daarnaast leveren we continue monitoring om eventuele knelpunten snel te identificeren en op te lossen. Onze Managed Services omvatten ook beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken.

Waarom zou u kiezen voor Managed Services?
Het uitbesteden van uw IT-beheer biedt tal van voordelen, waaronder kostenbesparing, schaalbaarheid en een verbeterde operationele efficiƫntie. Bovendien verzekert het u van toegang tot hoogwaardige expertise en ondersteuning, zonder dat u zelf de last van het beheer hoeft te dragen.

Kortom, met onze Managed Services staan wij klaar om u te ontzorgen en uw IT-omgeving naar een hoger niveau te tillen.

In de wereld van toenemende cyberdreigingen is de rol van de Chief Information Security Officer (CISO) onmisbaar geworden. Maar niet elk bedrijf kan zich veroorloven fulltime een eigen CISO in dienst te hebben. Ontdek daarom CISO-as-a-Service van Canefield ICT: uw oplossing voor krachtige beveiliging zonder de last van een fulltime aanstelling.

Soortgelijke rollen zijn:
– Bussiness-as-a-Service; Business Information Security Officer (BISO)
– Technical-as-a-Service; Technical Information Security Officer (TISO)