Ontdek onze expertise in de ICT-sector

Ons antwoord op uw vraagstuk

DIGITALE REVOLUTIE

Uw partner voor succesvolle groei!

Wij begrijpen dat de juiste ICT-oplossingen het verschil maken voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten, die zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen bij elke stap van het digitale transformatieproces.

Full Service ICT

Categorieën

Beheerde diensten

Wij nemen uw zorgen over ICT en beveiliging uit handen en bieden u ‘Full Service ICT’. Met onze beheerde diensten integreren we naadloos zowel digitale als fysieke beveiliging, waardoor u vol vertrouwen kunt opereren in een steeds complexere wereld.

Laat ons uw partner zijn in ontzorging en innovatie, Samen bouwen we aan een veilige en succesvolle toekomst voor uw onderneming.

Digitale beveiliging

Wij begrijpen we dat digitale beveiliging cruciaal is in de moderne zakelijke omgeving. Wij bieden niet alleen geavanceerde oplossingen om uw digitale activa te beschermen, maar gaan ook een stap verder door u volledig te ontzorgen.

Laat ons uw digitale schild zijn, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei en innovatie van uw onderneming.

Fysieke beveiliging

Stel u voor: een naadloze integratie van fysieke beveiliging met geavanceerde ICT-oplossingen, allemaal beheerd door experts die uw lasten verlichten. Wij bieden u deze unieke combinatie, waardoor uw onderneming veiliger, slimmer en efficiënter kan opereren.

Laat ons u inspireren en ontzorgen terwijl wij uw veiligheid naar een hoger niveau tillen.

ALLESOMVATTEND

Full Service ICT

Met onze uitgebreide Full Service ICT-oplossingen bieden we een allesomvattende benadering van uw ICT- en beveiligingsbehoeften, waarbij we zowel digitale als fysieke aspecten integreren om ervoor te zorgen dat uw onderneming optimaal beschermd en operationeel blijft.

Systeembeheer omvat het proactief monitoren, onderhouden en optimaliseren van ICT-systemen en -infrastructuur, zodat uw onderneming altijd operationeel blijft en eventuele problemen snel worden opgelost.

Netwerkbeheer is de ruggengraat van moderne bedrijven. Van interne tot externe verbindingen, we finetunen, monitoren en optimaliseren uw netwerkapparatuur en -verbindingen voor een veilige en betrouwbare ICT-infrastructuur.

Betreed de wereld van grenzeloze connectiviteit. Van internet tot datanetwerken, SD-WAN, VPN en nog veel meer – wij bieden u het hele scala. Met vooruitstrevende technologieën garanderen we een betrouwbare en veilige verbinding, waar uw onderneming ook gevestigd is.

Ontdek de kracht van moderne communicatie met onze VoIP-telefonieoplossingen. Van bureautelefonie tot naadloze mobiele integratie (VaMo), wij bieden hiervoor de nodige flexibiliteit en schaalbaarheid. Optimaliseer de bereikbaarheid, reduceer de kosten en stimuleer de productiviteit.

Ontketen een ondoordringbare digitale vesting: onze gelaagde cyber security strategie is de sleutel tot bescherming van computers, netwerken en waardevolle data. Door mensen, processen en technologie in harmonie te laten samenwerken, bieden we een krachtige verdediging tegen de meest doortrapte cyberaanvallen. Met geautomatiseerde integraties en een uniform bedreigingsmanagementsysteem versnellen we detectie, onderzoek en herstel, waardoor uw digitale omgeving veiliger dan ooit wordt.

Stap in de wereld van ondoordringbare bescherming, waar elke hoek en elke toegangspunt veilig is. Met onze state-of-the-art fysieke beveiligingsoplossingen – van slimme toegangscontrole tot krachtige bewakingscamera’s en alles daartussenin – kunt u met een gerust hart uw onderneming beschermen tegen elke dreiging. Onze deskundige installaties en betrouwbaar onderhoud zorgen ervoor dat uw beveiligingssysteem altijd klaar is om uw onderneming te beschermen, dag en nacht.

Betreed de Cloud en ontdek een wereld van flexibiliteit en schaalbaarheid met onze Microsoft (Azure), Amazon (AWS) en private cloud-oplossingen. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden waarin wij u kunnen ondersteunen.

Bescherm uw waardevolle gegevens en zorg voor bedrijfscontinuïteit met onze back-up- en hersteldiensten. Met regelmatige back-ups en snelle herstelprocedures zorgen we ervoor dat uw kritieke gegevens altijd veilig en beschikbaar zijn, zelfs in geval van een calamiteit.

Wij staan altijd paraat, 24 uur per dag, 7 dagen per week, om u te ondersteunen bij eventuele vragen, problemen of uitdagingen. Onze toegewijde supportteams zorgen ervoor dat uw onderneming altijd operationeel blijft, ongeacht het tijdstip.


ONTZORGEN, INSPIREREN, ONTWIKKELEN
FLEXIBILITEIT


Stel u voor: uw medewerkers die altijd en overal veilig en efficiënt werken, met toegang tot bedrijfsapplicaties en gegevens vanaf elk apparaat. Dat is precies wat onze moderne werkplek biedt.

VEILIGHEID


Veiligheid is voor ons geen bijzaak; het staat centraal in alles wat we doen. Onze robuuste beveiligings-oplossingen beschermen uw bedrijf tegen cyberdreigingen en gegevensverlies, terwijl onze back-upoplossingen ervoor zorgen dat uw belangrijke gegevens veilig worden opgeslagen en snel kunnen worden hersteld indien nodig.

toekomst


Kortom, Canefield ICT is meer dan alleen een ICT-partner; we zijn uw strategische partner die meegroeit met uw bedrijf. Laten we samen uw organisatie helpen om efficiënter te werken, de productiviteit te verhogen en een voorsprong te behalen in de steeds veranderende digitale wereld.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

DIENSTEN

Oplossingen

Ontdek de kracht van onze oplossingen en laat uw bedrijf excelleren in de digitale wereld!

merken
Ontdek Meer
Experts in ICT-consultancy

Hassle-free, ontzorgen op top niveau

Contacteer ons